ساختمان پیش ساخته بتنی برای هر شخص عناصری خاص در ارزیابی کیفیت یک ساختمان وجود دارد . عده ای روش ساخت سازه را در اولویت قرار می دهند و عده دیگری زیبایی آن را ، افرادی به وسعت یک ملک بها داده و دسته دیگری افزونه های الکترونیکی آن را مورد بررسی قرار می دهند ؛ با این حال در پروژه های عمرانی ، از نظر کارفرما و پیمانکار ، استحکام سازه در شرف ساخت با کمترین هزینه و زمان در اولویت است .
گاهی استفاده از تیر و پایه های بتنی و شالوده ای مستحکم ضامن مقاومت بالای یک سازه است و گاه استفاده از خرپاها و تیرهای فلزی با قواعد استاتیکی ، این روش ها هرچه که باشد – با توجه به وسعت پروژه دست کم شش ماه به طول خواهد انجامید – دوره ای که علاوه بر خرج هزینه های مستمر ، خواب سرمایه و اتلاف زمان را نیز در بر دارد .
از سویی دیگر اگر تنها سرعت مهم باشد ، افراد مذکور با ساخت کلبه ای ایرانیتی یا آلاچیق نیز می توانند به خواسته خود برسند ، اما این بنا فاقد استحکام و زیبایی بوده و مناسب زندگی دائمی نمی باشد . در همین رابطه ساختمان پیش ساخته بتنی به عنوان پروژه ای زود بازده ، با استفاده از محصولات بتنی آماده – مانند دال ، بلوک ها و کانال های بتنی مناسب سقف و دیوار – سازه ای مقاوم در زمانی اندک خواهد ساخت .
این ساختمان پیش ساخته بتنی که در محل دیگری ساخته و تنها در سایت پروژه نصب و راه اندازی می شود ، علاوه بر فراهم آوردن امکان نصب عایق های رطوبتی روی خود ، به کمک درز بند و رنگ های مخصوص کاملاً در برابر ورود آب مسلح می شوند ، به همین دلیل استفاده از آن ها بویژه در مناطق شمالی کشور که رطوبت هوا و میزان بارندگی زیاد است به متقاضیان توصیه می شود .
ساختمان پیش ساخته بتنی همچنین با امکان ترکیب شدن با عایق های صوتی و حرارتی ، شیشه دوجداره ، سقف های قوسی و جدید ترین سامانه های انتقال برق گزینه ای مناسب برای جایگزینی ساخمان های سنتی ساز می باشد .